Допомогти

Новини

< УСI НОВИНИ

Мама Микити Жернова у відчаї

Мама Микити каже, що почувається жахливо. Через карантин, закриті кордони та погіршення політичних відносин між Україною та Росією родина постала перед складним вибором. Для Микити є два варіанти лікування: в Німеччині та в Росії. Першочергово родина вибрала Росію, адже рахунок за лікування там становив лише 24 000 євро, порівняно з 80 000 – у Німеччині. 

Коли лікування потрібне терміново, обирати дешевший варіант – доцільно. Однак, через складну політичну ситуацію хлопчик не може виїхати до Росії. Країни відмовляються вести будь-які перемовини чи робити виключення для Микити. Німеччина, навпаки, готова прийняти хлопчика. Йому з готовністю допоможуть виїхати та потрапити в лікарню. Однак, в такому разі, рахунок на лікування збільшується більш, ніж втричі, а часу на порятунок хлопця лишається обмаль. 

Зараз дуже важливо врятувати життя дитини. Микита має дуже небагато часу: його пухлина зростає, а лікування, яке мало б початися ще місяць тому, неможливо отримати. Ми просимо вас підтримати хлопчика та його родини. Микита має жити!